Contactați-ne direct la +4 0751 214 844
Str. Republicii Nr 3, Vatra Dornei, Suceava Vezi pe hartă

CAROL WELLNESS AND SPA

CAROL WELLNESS & SPA

Carol Wellness & SPA te asteapta cu o varietate de servicii de remodelare si tratamente de infrumusetare, intr-un cadru intim si relaxant: sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, jacuzzi, salina cu sare de Praid, cosmetica, manichiura-pedichiura, terapii corporale, hidroterapie, o gama larga de masaje, ritualuri spa si împachetari.

Informații și rezervări la 0751168148, e-mail: ramonapasat@hotelcarol.ro

TERAPII CORPORALE

Mezoterapie

Mesosonix

Mezoterapie virtuală ce acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoză, care se poate efectua atât facial cât și corporal grație celor două capete de tratament.  Pentru această terpie se folosesc coctailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial, tratamentul de mezoterapie virtuală este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, are efect de lifting facial, redă luminozitatea și fermitatea, diminuează petele de pigment si cuperoză.

Tratament ultrasunete ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal – anticelulitice și antivergeturi; tratament ultrasunete facial – antirid) în profunzime, la 3-4 cm sub nivelul pielii;

CrioCool – stimularea circulatiei sanguine prin dermocrioforeză;

Terapie LED – Fotonii  de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.

Radiofrecvență

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de Radiofrecvențp Bipolară este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru eliminarea simptomelor îmbătrânirii pielii și pentru remodelarea corporală.

Tipuri de tratamente:

  • Lifting facial și modelarea corpului
  • Slăbire și reducerea celulitei
  • Fermitate și întindere
  • Reducerea cicatricilor și a vergeturilor
  • Reînnoirea colagenului

Presoterapie

Tratament care stimuleaza circulatia venoasa si limfatica, fiind recomandat atat in tratarea edemelor venoase ,cat si pentru celulita, ajutand la mobilizarea nodulilor, imbunatateste trofismul pielii si favorizeaza recuperarea elasticitatii cutanate.

Electrostimulare

Tratament care are rezultate foarte bune in diminuarea procentului de grăsime corporală, creşterea tonusului muscular, mobilizarea depunerilor de grăsime, creşterea tonusului cutanat, drenaj şi eliminarea lichidelor, activarea circulaţiei si relaxarea crampelor musculare.

HIDROTERAPIE

Baie salina cu plante

Este un remediu traditional, benefic in tratarea reumatismului, a cistitelor si infectiilor urinare, a racelii si gripei sau pur si simplu pentru un efect pur relaxant.

Hidromasaj cu alge marine

Algele au proprietati antiinflamatoare, hidratante, regeneratoare si antiaging, dar  sunt celebre mai ales pentru efectul lor tonic, redand fermitatea pielii, eliminand toxinele si reducand celulita.

Hidromasaj cu uleiuri esentiale

Aceasta terapie favorizeaza deschiderea porilor, eliminarea impuritatilor si a celulelor moarte, dar si reducerea sebumului. De asemenea, aburii stimuleaza circulatia sangvina de la suprafata epidermei si inmoaie pielea, ducand la o mai buna hidratare.

 

CAROL WELLNESS AND SPA

MASAJE

Rasfata-te cu o varietate de tipuri de masaj, alegand dintre: masaj terapeutic, masaj suedez, masaj facial, masaj cu namol de Techirghiol si de la Marea Moarta, masaj cu miere sau cu ciocolata, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare sau anticelulitic, masaj cu bete de bambus, reflexoterapie, masaj candle, masaj cu ulei de argan sau ulei aromatizat Charme d’Orient.

 

CAROL WELLNESS AND SPA

RITUALURI SPA

In functie de starea ta de spirit alege dintre ritualurile: Men’s World, Carol, Cleopatra, Chocolate, Marine Sensations, Exotic Breeze, Beautiful Mom, Royal Winter, Couple, Invigorating Ritual si Holistic Treatment.

CAROL WELLNESS AND SPA

IMPACHETARI

Tratamentele de impachetare au rolul de a curata, de a hidrata si de a hrani pielea. Impachetarile garanteaza efectele terapeutice impreuna cu o relaxare profunda a intregului corp.

Carol Wellness & Spa ofera o gama variata de impachetari corporale: impachetari cu miere sau cu ciocolata, cu argila alba sau verde, impachetari cu unt de shea sau mango, cu namol de la Marea Moarta; impachetari Bruno Vassari: impachetare de termosudatie(in patura termica sau in capsula) si de slabire cu benzi, la rece; impachetari Algologie: impachetare pentru drenaj cu namol marin, de slabire pentru zonele rezistente, impachetare cu fucus, impachetare gelifianta pentru fermitate.

Produsele folosite in cadrul salonului de remodelare includ

Algologie – produse cu ingrediente 95% naturale, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara silicon, fara propile glicol, fara ftalati sau polietilenglicol. Bruno Vassari, Charme d’Orient, Dermasel, Phytomer.

Algologie, Charme d’Orient, Phytomer, Bruno Vassari

 

meniu-spa-a4-interior-02-06